Ingyenes szállítás 12.000 Ft feletti vásárlás esetén! Utánvétes fizetés is elérhető.

Rólunk

A HERB-PHARMA AG kozmetikumok, táplálék-kiegészítők, orvostechnikai eszközök és egészségügyi termékek fejlesztője, amelyek az újszülött kortól az idős korosztályig mindenkihez szólnak.

A Herb-Pharma saját fejlesztési és gyártási részleget üzemeltet. A nyersanyagok és a végtermékek előkészítésében és fejlesztésében, valamint a folyamatos  tesztelésen tudósok, biológusok, orvosok, gyógyszerészek és vegyészek egész csapata vesz részt. Innovatív, új kezelési módok választékát kívánja megteremteni és elérhetővé tenni, mindezt technikai és tudományos szakértelmre alapozva a fenntarthatóság jegyében.

A Herb-Pharma saját gyártási telephellyel rendelkezik és valamennyi terméke az EU-ban készül.

Több mint 15 elérhető márkája található meg a piacon és új termékek bevezetését tervezik 2022-ben és 2023-ben.

A termékek több mint 25 országban vannak jelen, gyógyszertárak, drogériák, áruházak és online áruházak révén.

Küldetésünk

Legfőbb törekvésünk, hogy minden termékünket fenntartható, természetes forrásokból állítsuk elő, a tudomány segítségével biztosítva a legerősebb hatást és eredményt, amire hatóanyagaink képesek. A természetes, biotechnológiai módszereken alapuló, az emberi egészséget központba helyező elképzelésünkre alapozva folyamatosan tanulunk, fedezünk fel új összetevőket és azok felhasználási módjait. A Herb-Pharmánál az innováció mindenben jelen van, új korszakot teremtve ezzel a biotechnológiai iparban.

Filozófiánk

Minőség garancia

Célunk, hogy felhasználóinknak a világpiacon elérhető legmagasabb és legtisztább minőségű nyersanyagokat biztosítsuk.

Magas szintű biztonság

Arra törekszünk, hogy nyersanyagaink mind megfeleljenek a legmagasabb ipari minőségi előírásoknak, klinikai teszteknek és végtermékként se tartalmazzanak semmilyen káros anyagot.

Természetes alapú termékek

Arra törekszünk, hogy minél több, természetes forrásból származó alapanyagot használjunk.

Innováció

Arra törekszünk, hogy valóban innovatív termékeket, ötleteket és fejlett gyártási módszereket kínáljunk.

Célunk értéket teremteni

Fontos, hogy minden tevékenységünk során megvalósulhasson küldetésünk: szakmai értékeinket a termékeinken keresztül eljuttatni a fogyasztóinkhoz.