Ingyenes szállítás 12.000 Ft feletti vásárlás esetén! Utánvétes fizetés is elérhető.

Mire jó a VIROSTOP?

A VIROSTOP szájspray, orrspray és pasztilla az influenza és a megfázás tüneteinek megelőzésére és enyhítésére szolgál.
Tudományos vizsgálat bizonyította hatásukat a SARS-CoV-2 koronavírus fertőzés és más légúti fertőzések, mint az influenza A és B vírusok ellen.

Tudta, hogy?

- Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy többszörösen csökkenti a Covid-19 kockázatát,

- Hatékony az új mutációk ellen is,

- Védőfóliát képez a száj és az orrüreg nyálkahártyáján, így megakadályozza a vírusok és baktériumok behatolását a szervezetbe,

- Alkalmas az egész család számára, gyermekeknek is 3 éves kortól.

Hogyan működik a VIROSTOP?

Tudja meg, hogy miért olyan hatékonyak a VIROSTOP készítmények.

influenza és a megfázás

Az influenza és a megfázás a leggyakoribb fertőző megbetegedések közé tartozik, légzési rendellenességekkel és jelentős tünetekkel járnak. Hirtelen kezdődik, ezért gyorsan és időben kell beavatkozni. Mindkét betegséget (a náthát is nagyrészt) vírusok okozzák, melyek cseppfertőzés útján, a légutakon keresztül jutnak a szervezetbe, ahol beépülve a sejtekbe gyors szaporodásra képesek.

Cistus creticus

A svájci Herb-pharma AG vállalat kutatói a VIROSTOP szájspray számára olyan természetes összetevők egyedi kombinációját dolgozták ki, melyek tulajdonságai hatékonnyá teszik mind a megelőzésben, mind a kórokozók elleni védekezésben.

A Cistus creticusból nyert speciális hatóanyag, koncentrált formában tartalmaz polifenolokat, amelyek védőréteget képeznek a nyálkahártyán, megakadályozva ezzel a baktériumok és vírusok behatolását a szervezetbe. A további összetevőkben - a citrusfélék bioflavonoidjai, a bíbor kasvirág és a barbadosi cseresznye szintén többféle szerkezetű polifenol található.

Megakadályozza a vírus sejtbe történő behatolását

A speciális növényi polifenolok a vírus fehérjéhez hozzá kapcsolódva, mechanikailag gátolják a fehérje funkcióját és ezzel megakadályozzák a vírus sejtbe történő behatolását, megelőzve a fertőzés kialakulását.

A felsorolt növényi kivonatok többféle szerkezetű polifenol tartalmának köszönhetően, a különböző komponensek különböző erősséggel gátolják a vírus sejtbe történő bejutását. Együttes alkalmazásuk a polifenolok közötti serkentő hatás következtében eredményezte a Virostop spray oldat fokozottabb gátló hatását.